Baba-mama program

 

A FOGLALKOZÁSOK SZOMBATON DÉLELŐTT ZAJLANAK

KEZDÉSI IDŐPONTOK:

1.) 08:15-08:55,    2.) 09:00-09:40,

3.) 09:55-10:35,    4.) 10:40-11:20,

5.) 11:20-12:00

FOGLALKOZÁSUNK SAJÁTOSSÁGAI: a csoportok létszáma korlátozott, a foglalkozásokon való részvétel előfeltétele az előzetes bejelentkezés:

Tel.: RIBARICS LÍVIA: 30/206-7310. Akadályoztatás esetén kérjük szíveskedjenek a foglalt időpontokat visszamondani, így lehetőséget biztosítanak mások számára szolgáltatás igénybe vételére !

Minden időpontban homogén csoportokkal dolgozunk, melyeket kor ÉS képességek szerinti bontásban hozunk létre. Bár a babaúszást az oktatás felől közelítjük meg, ettől még nagy hangsúlyt fektetünk a játékosságra.

A gyakorlatokat, mozgásokat énekek, mondókák kísérik.
Foglalkozásainkon fontos szerepet tulajdonítunk a víz alatti forgásoknak, beugrásoknak, kikapaszkodásoknak, a háton lebegésnek és a „varázslásnak”.

Segédeszközöket is alkalmazunk, gyakran előkerül az úszógumi, a karúszó vagy a lebegő dressz, kötelező jelleggel használunk kis labdákat, karikákat, deszkákat, vödröket, kannákat.

Óráink menete, felépítése  különböző menetrend szerint zajlik a kezdő, a középhaladó, illetve a haladó órák során.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS : saját törölköző a babának, úszópelenka vagy jól záró, át nem eresztő úszónadrág szükséges.  A babáknak úszósapka nem szükséges – a babák legtöbbje nem is viseli el a fején. A nagyobbacska gyerekeknek, különösen a hosszú hajú kislányoknak már javasolt a fürdősapka, így nem zavarja a haj úszás közben és a hajszárítás is egyszerűbb.Javasolt a babáknak úszás utánra valami étel, ital. Legegyszerűbb, ha a baba szopik, akkor anyát feltétlenül hozzátok magatokkal! Tápszer, bébiétel melegítési lehetőség a büfénél.

A babák öltöztetéséhez rendelkezésünkre áll egy pelenkázó is. A babáknak öltöztetéshez javasolt egy takaró vagy eldobható pelenkázó alátét, amit a pelenkázóra, padra lehet teríteni. A felnőtteknek a szokásos úszófelszerelés (fürdőruha, törölköző, papucs) szükséges. A hosszú hajú szülőknek javasolt a fürdősapka is, bár a felnőtteknek nem muszáj a víz alá merülni. A medence területén papucs kötelező, azoknak is, akik csak a padon ülve nézik a foglalkozást.  Kérjük a szülőket, hogy az öltözőkbe babakocsit és bébihordozót ne vigyenek be, valamint a padokat öltözés után hagyják szabadon, hogy a következő csoportnak is legyen helye öltözni.
 
Napijegy: 3.700,-Ft/alkalom   4 alkalmas bérlet: 14.000,-Ft.
Áraink a medencében tartózkodó szülő belépőjét is tartalmazzák ! 

Sablon: Baskerville 2, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑