Házirend

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az uszoda általános házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét !

A bérletváltást „kétoldalú szándéknyilatkozatnak tekintjük”, melynek során a T.Szülők az általunk biztosított feltételeket, Házirendünket megismerték és elfogadják, ezt aláírásukkal a bérlet hátoldalán Úszóiskolánk felé elismerik. A tanfolyam  díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat  nem áll módunkban visszafizetni!

Kérjük önöket, hogy a bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány alkalmat tudnak optimálisan lejárni. Amennyiben nem biztosak gyermekük szándékában, mindkét fél kockázatának mérséklése, valamint a későbbi vitás kérdések elkerülése érdekében kérjük szíveskedjenek igénybe venni a „próbaúszás” lehetőségét !

1.    Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít!  Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.

2.    Öltöztetés/kísérés:  

Erzsébetligeti Uszoda:  a zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. A kísérőjegyet váltott szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, de a foglalkozások alatt csak a tribünön tartózkodhatnak. A kísérési díj 130,-Ft/fő/alkalom, amely az uszodai szolgáltatások igénybevételére nem jogosít! Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.

Szentmihályi Uszoda: az uszoda területén külön fogasos lány, illetve fiú öltöző áll a gyerekek rendelkezésére. Az öltöző kapacitása miatt kérjük, hogy gyermekenként 1 szülő/kísérő segítsen az öltözködésben. A szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a lábmosóig kísérhetik a gyermekeket, ahonnan az óra előtt oktató veszi át és kíséri őket a medencékhez. Az öltözőben elhelyezett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni az uszoda díjmentes széf szolgáltatását.

A szülők kísérők csak az előtérben elhelyezett kivetítőn keresztül követhetik figyelemmel az oktatás menetét. Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat!Az érdeklődők részére minden turnus utolsó hetében lehetőséget biztosítunk un. “bemutató óra” keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők kísérő jegy ellenében (130-Ft/fő/alkalom) papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát. (A pontos időpontokat a beiratkozó pulton találják.)

3.    Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni (medencék használata, szauna, pezsgőfürdő) azt csak az uszoda pénztárában kapható karórás belépő megvásárlásával tehetik meg.

4.    Beiratkozás: minden turnus kezdete előtti héten, hétfőtől péntekig, 15.30-19.00 óráig. Kérjük megértésüket hogy, a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra előtte vagy utána nyílik lehetőség.Jelentkezéseket elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben kérjük szíves türelmüket az esetleges torlódások miatt és kérnénk figyelembe venni, hogy az adminisztráció időigényes, de bérlet nélkül nincs lehetőség a tanfolyamra bemenni.

 PÓTLÁSOK RENDJE

 

1.       Pótlások rendje:

Kérjük önöket, hogy a bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány alkalmat tudnak optimálisan lejárni. Amennyiben nem biztosak gyermekük szándékában, mindkét fél kockázatának mérséklése, valamint a későbbi vitás kérdések elkerülése érdekében kérjük szíveskedjenek igénybe venni a „próbaúszás” lehetőségét !

 A leadott orvosi igazolásokat csak az igazolt időszak turnusnapjain vesszük figyelembe! A pótlásra csak a soron következő turnusban van lehetőség a „Házirendben” megfogalmazottak szerint. Kivételt képez ez alól a tartós betegség /műtét, orvosi eltanácsolás/ ebben az esetben a szülőknek írásban kell jelezni (e-mailben: aligatorkertvarosiuszoiskola@gmail.com) a hiányzás várható időtartamát. Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket!

Az 5 alkalmas bérlet önállóan nem váltható! Ezen bérlet esetében nincs lehetőség pótlásra, még orvosi igazolás esetében sem!  Ez a bérlettípus később becsatlakozók, illetve pótlással rendelkezők részére ajánlott ! Kivételt képez ez alól a nyári időszak, ahol önállóan is értékesítünk 5 alkalmas bérleteket !

HIÁNYZÁS ESETÉN AZ ELMARADT FOGLALKOZÁSOK PÓTLÁSÁRA (8, 10 ALKALMAS BÉRLET ESETÉN) AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET TUDJUK BIZTOSÍTANI:

a.) A megváltott bérlet érvényességi idején belül

  • telefonon vagy személyesen előre egyeztetve pultos kolléganőinkkel pénteki napokon, illetve ellentétes turnusnapokon,
  • az Erzsébetligeti uszodában váltott bérletek esetében – szeptembertől-június közepéig hétvégén is 8.15-9.00 óra között -, melyre szintén előzetes bejelentkezés szükséges.

Az oktatási színvonal biztosítása és torlódások elkerülése érdekében BEJELENTÉS NÉLKÜLI PÓTLÁSRA NEM TUDUNK LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANI !

b.)  Ha lejár a bérlet érvényességi ideje és a kimaradt alkalmakat nem sikerül pótolni, de a következő  turnusra érvényes bérletet váltanak, akkor a régi bérleten fennmaradó alkalmak nem vesznek el, az új bérlet érvényességi idején belül, a fenti pontban megfogalmazottak szerint lejárhatóak. A két bérletet együttesen kezeljük, a régi alkalmak pótlására csak az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően van lehetőség illetve pénteki napokon!

Ha ezen intervallum alatt sem sikerült pótolni, további lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.

c.) Tartós betegség, sérülés esetén (orvosi igazolás bemutatása szükséges) a régi bérlet helyett egyszeri alkalomra (adott intervallumra érvényes) „pótló” bérletet állítunk ki.

 

Sablon: Baskerville 2, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑