Hétvégi Úszásoktatás


A foglalkozásokat betöltött 4 éves kortól 14 éves korú gyermekek részére ajánljuk. Az oktatás csoportos keretek között,  4 hetes turnusos rendszerben, differenciáltan úszástudás alapján indul.

Tanóráink 45 percesek, melyben 40 perc úszás és 5 perc játék szerepel. Az adott óra kezdete előtt 20 perccel érdemes megérkezni az uszodába, ezzel elősegítve gyermekeik nyugodt és kényelmes öltöztetését. Ugyanennyi idő áll rendelkezésükre úszás után is, mivel érkezik a következő csoport.

A több gyermekes családok tudják egy időben hozni gyermekeiket, hiszen minden tanórán az abszolút kezdőtől a haladóig minden tudásszint azonos időpontban indul. A csoportokkal foglalkozó oktatók személye adott turnuson belül állandó.

TURNUSOK

A tanfolyamok differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő képességszintű csoportba kerülnek.
A tanfolyamok végső célja, hogy az ide járó gyermekek 3 úszásnemben (gyors, hát, mell) elsajátítsák a megfelelő technikát, megismerkedjenek az úszásnemek stílusgyakorlataival.

Turnusrendszerünket a hétvégi csoportok esetében 5 hetes ciklusokban szervezzük. Fontos, hogy turnusokba osszuk be a gyermekeket, hiszen így tudjuk biztosítani számukra a megfelelő fejlődést, a magasabb színvonalú oktatást. Minden turnusban lesz valamilyen esemény, melyre érdemes figyelni: nyílt órák, bemutató versenyek, iskolai szünetek, ezekről a pultos kollégáknál elhelyezett hirdetményekből tájékozódhatnak a T.Szülők.

BEIRATKOZÁS-BEFIZETÉS:  az aktuális turnus előtti héten oktatási idő alatt: hétköznapokon: 15.30-18.30-óráig, hétvégén 8:15-11:30 között az uszodában szolgálatot teljesítő pultos kollégáinknál.

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK: 

  • 8 alkalmas:  16.000,-Ft
  • 5 alkalmas 10.600,-Ft (kiegészítő bérlet, önállóan nem váltható)

A gyakorlatok ismétlés-folyamatossága miatt javasoljuk a heti két alkalmat, hiszen minél kevesebb idő telik el egy-egy foglalkozás között annál gyorsabb lesz a fejlődés üteme.

BÉRLETEK FELHASZNÁLHATÓSÁGA – A megváltott hétvégi bérletek csak egy adott intervallumra, 4 hetes oktatási ciklusra érvényesek.

Úszóiskolánk sok szeretettel fogadja jelentkezésüket, és nagyon örülünk, hogy a család minket választott. Foglalkozásról foglalkozásra igyekszünk bizonyítani, hogy jó döntést hoztak, mikor a mi úszóiskolánkba íratták gyermeküket.

Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy a magas oktatási színvonalat képviselő felsőfokú végzettség mellett kiváló pedagógusok is legyenek. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a gyerekek úgy tanuljanak meg úszni, hogy mellette jól is érezzék magukat és a játékos foglalkozások után örömmel várják a következő találkozást.

KÉRÉSÜNK, TANÁCSAINK SZÜLŐKNEK, GYERMEKÜK FEJLŐDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN:

  • Bízzanak munkatársaink, szakképzett oktatóink szakmai tudásában.
  • Fontos, hogy rendszeresen járjanak, minimum heti 2 alkalommal.
  • Pontosan érkezzenek a tanóra kezdete előtt 20 perccel.
  • Felhívjuk a Szülők és gyermekek figyelmét, hogy az oktatáson résztvevőkre is vonatkoznak Uszodánk Házirendjének szabályai, előírásai.
  • Az oktatásokon a szülők nem tudnak részt venni, a medencetérben csak az Uszoda pénztáránál váltott belépő, illetve kísérőjegy ellenében biztosított a tartózkodás. Papucs, illetve cipővédő használata kötelező!

Az úszáshoz szükséges felszerelés: fürdőruha/úszódressz, úszónadrág, papucs, úszósapka, (mélyvizes foglalkozásoknál úszószemüveg), törülköző.

Beiratkozásnál kérjük vegyék figyelembe, hogy  az uszodában 80 cm mélységű a tanmedence. Az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudjuk a gyermek magasságát, a beiratkozásnál kollégáink segítenek megállapítani.

Sablon: Baskerville 2, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑