A foglalkozásokat betöltött 4 éves kortól -14 éves korú gyermekek részére ajánljuk. Az oktatás csoportos keretek között,  2 hetes turnusos rendszerben, differenciáltan úszástudás alapjá indul.

Tanóráink 45 percesek, melyben 40 perc úszás és 5 perc játék szerepel. Az adott óra kezdete előtt 20 perccel érdemes megérkezni az uszodába, ezzel elősegítve gyermekeik nyugodt és kényelmes öltöztetését. Ugyanennyi idő áll rendelkezésükre úszás után is, mivel érkezik a következő csoport.

A több gyermekes családok tudják egy időben hozni gyermekeiket, hiszen minden tanórán az abszolút kezdőtől a haladóig minden tudásszint azonos időpontban indul. A csoportokkal foglalkozó oktatók személye adott turnuson belül állandó.

Tisztelt Vendégeink ! Örömmel értesítjük Önöket, hogy Úszóiskolánk hamarosan megkezdi NYÁRI SZAKMAI PROGRAMJÁT !

Sajnos a két XVI. kerületi Uszoda eltérő időponttól nyit, ennek megfelelően

ERZSÉBETLIGETI Rátonyi Gábor Uszoda esetében az Intenzív úszásoktatás I. Turnusa 06.15 helyett 06.22-től – indul

a SZENTMIHÁLYI Konrád Ferenc Uszoda  valószínűleg egy héttel később, azaz a II. turnus kezdési időpontjával indul !

A tanfolyamok differenciált rendszerben működnek, ami azt jelenti, hogy a gyermekek a nekik megfelelő képességszintű csoportba kerülnek.
A tanfolyamok végső célja, hogy az ide járó gyermekek 3 úszásnemben (gyors, hát, mell) elsajátítsák a megfelelő technikát, megismerkedjenek az úszásnemek stílusgyakorlataival.

Turnusrendszerünket 2 hetes ciklusokban szervezzük. Fontos, hogy turnusokba osszuk be a gyermekeket, hiszen így tudjuk biztosítani számukra a megfelelő fejlődést, a magasabb színvonalú oktatást.

BÉRLETEK FELHASZNÁLHATÓSÁGA – A megváltott bérletek csak egy adott intervallumra, 2 hetes oktatási ciklusra érvényesek.

Úszóiskolánk sok szeretettel fogadja jelentkezésüket, és nagyon örülünk, hogy a család minket választott. Foglalkozásról foglalkozásra igyekszünk bizonyítani, hogy jó döntést hoztak, mikor a mi úszóiskolánkba íratták gyermeküket.

Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy a magas oktatási színvonalat képviselő felsőfokú végzettség mellett kiváló pedagógusok is legyenek. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a gyerekek úgy tanuljanak meg úszni, hogy mellette jól is érezzék magukat és a játékos foglalkozások után örömmel várják a következő találkozást.

KÉRÉSÜNK, TANÁCSAINK SZÜLŐKNEK, GYERMEKÜK FEJLŐDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN:

  • Bízzanak munkatársaink, szakképzett oktatóink szakmai tudásában.
  • Fontos, hogy rendszeresen járjanak, minimum heti 2 alkalommal.
  • Pontosan érkezzenek a tanóra kezdete előtt 20 perccel.
  • Felhívjuk a Szülők és gyermekek figyelmét, hogy az oktatáson résztvevőkre is vonatkoznak Uszodánk Házirendjének szabályai, előírásai.
  • Az oktatásokon a szülők nem tudnak részt venni, a medencetérben csak az Uszoda pénztáránál váltott belépő, illetve kísérőjegy ellenében biztosított a tartózkodás. Papucs, illetve cipővédő használata kötelező!

Az úszáshoz szükséges felszerelés: fürdőruha/úszódressz, úszónadrág, papucs, úszósapka, (mélyvizes foglalkozásoknál úszószemüveg), törülköző.

Beiratkozásnál kérjük vegyék figyelembe, hogy  a Szentmihályi uszodában 75 cm, az Erzsébetligeti uszodában 85 cm mélységű a tanmedence. Az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudjuk a gyermek magasságát, a beiratkozásnál kollégáink segítenek megállapítani.