“Mert az úszás prevenció, gyógyászat és rehabilitáció egyben. Ússz az egészségedért, ússz önmagadért! “

Nézzük az előnyeit: Life time sport”, tehát egész életünk folyamán gyakorolhatjuk.

Állóképességi sportként remekül karbantartja szívünket és a keringési rendszert. Nem áll fenn sérülésveszély úszás közben, meglévő ízületi degenerációk, mozgásszervi problémák esetén is gyakorolható a helyes úszásnem és megfelelő technika megválasztásával. Többféle tudásszinten és fizikai állapotban gyakorolható. Túlsúly esetén is űzhető. Felgyorsítja az anyagcserét, így segíti a testsúly-csökkentést. Fejleszti a légzőrendszert, javítja a légzésfunkciót, erősíti a légzési segédizmokat. Precízen szabályozza a légzést, amennyiben szabályos levegővétellel úszunk. Kikapcsol, megnyugtat, elűzi a feszültséget, depressziót.

 KEZDŐ KISCSOPORTOS OKTATÁS

Nem tanult meg gyermekkorában úszni, vagy valamilyen rossz élmény visszatartotta ettől? Akkor itt a helye nálunk!  Oktatóink, nagy türelemmel és szakértelemmel foglalkoznak tanítványaikkal. A kezdeti lépések elsajátítása, az úszásnemek és a vízbiztonsághoz szükséges technikák tanulása, illetve az esetleges szorongás feloldása, a tanmedencében történik. Később fokozatosan folyik mélyvízhezszoktatás.

Napijegy: 3.000,-Ft, 8 alkalmas bérlet: 22.500,-Ft

HALADÓ SZINTŰ OKTATÁS (nem versenyfelkészítő, edzés jellegű!)

A haladó csoportban már a mélyvízben tökéletesíthetik VENDÉGEINK az úszástechnikájukat. Szakképzett oktatóink segítenek a rossz beidegződések kijavítására, a helyes és gazdaságos úszástechnika elsajátítására.

Napijegy. 3.000,-Ft, 8 alkalmas bérlet 21.000,-Ft

VÁLASZTHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTOK

KEZDŐ (kiscsoportos): Kedden és Csütörtökön   19:45-20:30-ig              

HALADÓ:  Kedden és Csütörtökön   19:45-20:30-ig      

A becsatlakozás folyamatos, nem turnusos rendszerű !